Támogatás

Innen: GTA: Hungary Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Dommper (vitalap | szerkesztései) 2020. szeptember 12., 12:01-kor történt szerkesztése után volt. (Dommper átnevezte a(z) Támogatás (RP) lapot Támogatás lapra átirányítás nélkül)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mire jó a támogatás?

A projekt fenntartása pénzbe kerül. Komoly havidíja van a szervergép és a weboldal üzemeltetésének. A támogatásoddal segíted a szerver üzemeltetését, fenntartását és fejlesztését!

Miért éri meg támogatni?

A támogatás mértékétől függően Támogatói Pontokkal jutalmazzuk a támogatókat. A játékban TP-ből különböző kozmetikai cuccokat, (pl. ruhák, ékszerek, szemüvegek, különleges jármű fényezés vagy matricázás) valamint Támogatói tagságot lehet vásárolni, így a játék nem megy át Pay-to-Winbe. Tehát, a támogatók semmiféleképpen nem jutnak előnyhöz a többi játékossal szemben. Nem tudnak pénzt, autót, frakciót, frakciótagságot stb. venni. Támogatói pontokból vett elemeket nem lehet más karakternek átadni!

Valamint a projekt üzemeltetését és további fejlesztését segíted elő. A támogatásoddal hozzájárulsz egy stabilabb, jobb szerverhez.

Jutalmazásos támogatás - információk

A jutalmazásos támogatások összege minden esetben más (vagy: különböző) cégekhez fut be. Ezeket pénzeket ezek a cégek kezelik és adózzák.

Ezen támogatási formák cikkeiben feltüntetett linkeken, elérhetőségeken lehet további kérdéseket feltenni vagy segítséget kérni az adott cég képviselőitől!

Támogatási formák

patreon.png Patreon (Bankkártya vagy PayPal)
sms.png SMS Támogatás