Támogatás

Innen: GTA: Hungary Wiki
A lap korábbi változatát látod, amilyen Dommper (vitalap | szerkesztései) 2019. december 2., 14:54-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Támogatási formák)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Mire jó a támogatás?

A projekt fenntartása pénzbe kerül. Komoly havidíja van a szervergép és a weboldal üzemeltetésének. A támogatásoddal segíted a szerver üzemeltetését, fenntartását és fejlesztését!

Miért éri meg támogatni?

A támogatás mértékétől függően Támogatói Pontokkal jutalmazzuk a támogatókat. A játékban TP-ből különböző kozmetikai cuccokat, (pl. ruhák, ékszerek, szemüvegek, különleges jármű fényezés) valamint Támogatói tagságot lehet vásárolni, így a játék nem megy át Pay-to-Winbe. Tehát, a támogatók semmiféleképpen nem jutnak előnyhöz a többi játékossal szemben. Nem tudnak pénzt, autót, frakciót, frakciótagságot stb. venni. Támogatói pontokból vett elemeket nem lehet más karakternek átadni!

Valamint a projekt üzemeltetését és további fejlesztését segíted elő. A támogatásoddal hozzájárulsz egy stabilabb, jobb szerverhez.

Jutalmazásos támogatás - információk

A jutalmazásos támogatások összege minden esetben más (vagy: különböző) cégekhez fut be. Ezeket pénzeket ezek a cégek kezelik és adózzák.

Ezen támogatási formák cikkeiben feltüntetett linkeken, elérhetőségeken lehet további kérdéseket feltenni vagy segítséget kérni az adott cég képviselőitől!

Támogatási formák

Szerver támogatása (jutalmazással):

patreon.png Patreon (Bankkártya vagy PayPal)
gtx-clanpay.png Public Pay Támogatás (PayPal)
sms.png SMS Támogatás

Készítők támogatása (jutalmazás nélkül):


Mi nem egy Rockstar Games fejlesztői csapat, de még csak nem is egy hazai fejlesztő kisvállalkozás vagyunk, hanem ugyan olyan dolgozó vagy tanuló srácok, mint ti, akik ezt a remek közösséget alkotjátok. Egyetlen pontban viszont különbözünk: nekünk a szabadidőnk nagy részét a szerver fejlesztése, igazgatása öleli fel.

Ha számodra nem fontosak a Támogatói Pontok, úgy kérjük, hogy fontold meg a mi erőfeszítéseink, munkánk támogatását, mellyel némi plusz motivációt adhatsz nekünk a végtelen szereteted mellett! Gift heart.png

paypal.png PayPal Támogatás