Telefonok

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A fejlett telefonok a szerverre az v1.2.0 patchben érkeztek. A következő telefontípusok vannak, különböző tudással.

Celltowa

Celltowa telefon

A Celltowa elektronikai eszközök gyártásával foglalkozó cég. A cég székhelye Los Santosban, Little Seoulban található és már 1988 óta gyárt mobiltelefonokat, azonban a technika fejlődésével nem tértek át az új érintőkijelzős modellek gyártására.

A szerveren a legolcsóbb telefon, a legkisebb tudással. Csupán tárcsázásra és előre beállított névjegyek hívására használható. A telefonban gyárilag el van mentve a vészhívó és a taxitársaság telefonszáma.

Facade

Facade telefon

A Facade egy számítógépes szoftverekkel foglalkozó vállalat. Számítógépes és telefonos operációs rendszereket készít, valamint az okos telefonok megjelenésével saját modelleket is készítenek a saját rendszereikkel.

A szerveren a második legolcsóbb telefon és a legolcsóbb okostelefon, azonban így is sokkal többet tud mint a nyomógombos Celltowa.

bitterSweet

bitterSweet telefon

A bitterSweet egy mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cég.

A szerveren a Facade telefon fölé van pozicionálva árban, jóval ami a dizájnnak és a fejlettebb operációs rendszernek köszönhető.

iFruit

iFruit telefon

A Fruit vállalat elektronikus eszközök gyártásával, forgalmazásával és szoftverek készítésével foglalkozik. Igazi prémiummárka, termékeik nem az átlag emberek pénztárcáinak valók. Egyértelműen az üzleti osztálynak szánják termékeiket.

Az iFruit telefonok a szerveren a legdrágább telefonok, azonban tudásuk nem különbözik olcsóbb társaiktól. Státuszszimbólumok.

TAC

TAC telefon

A TAC vállalat elsősorban munkaeszközöket, munkagépeket gyárt. Mióta megjelentek az okos telefonok ők is elkezdték gyártani a sajátjukat, azonban azzal az eltéréssel, hogy telefonjaikat az igazi dolgos felhasználóknak szánják, hiszen szinte törhetetlen felépítésük a legextrémebb körülményekben is helyt áll. A telefonok a bitterSweet operációs rendszert használja.

A szerveren boltokban nem kapható telefonok. Az állami frakciókban dolgozó felhasználók kapnak ilyen készülékeket. A TAC telefonokra előre telepítve vannak a munkát segítő applikációk. (például: MDC)

Specifikációk

Telefon Celltowa Facade BitterSweet iFruit TAC
Ár 40$ 355$ 670$ 1000$ -
Hívás
Névjegyek A
SMS küldés X
SMS előzmény X
Testreszabhatóság X B X
Speciális applikációk X X X X
A Csak előre beállított névjegyek
B A háttérkép nem módosítható