Támogatás

A GTA: Hungary RP wikiből

Mire jó a támogatás?

A projekt fenntartása pénzbe kerül. Komoly havidíja van a szervergép és a weboldal üzemeltetésének. Biztosítjuk a támogatókat, hogy az összes jutalmazásos rendszerből befolyt pénzt visszaforgatjuk a projekt fejlesztésébe és fenntartásába.

Miért éri meg támogatni?

A támogatás mértékétől függően Támogatói Pontokkal jutalmazzuk a támogatókat. A játékban TP-ből különböző kozmetikai cuccokat, (pl. ruhák, ékszerek, szemüvegek, különleges jármű fényezés) valamint Támogatói tagságot lehet vásárolni, így a játék nem megy át Pay-to-Winbe. Tehát, a támogatók semmiféleképpen nem jutnak előnyhöz a többi játékossal szemben. Nem tudnak pénzt, autót, frakciót, frakciótagságot stb. venni. Támogatói pontokból vett elemeket nem lehet más karakternek átadni!

Valamint a projekt üzemeltetését és további fejlesztését segíted elő. A támogatásoddal hozzájárulsz egy stabilabb, jobb szerverhez.

Jutalmazásos támogatás - információk

A jutalmazásos támogatások összege minden esetben más (vagy: különböző) cégekhez fut be. Ezeket pénzeket ezek a cégek kezelik és adózzák. Ezek az összegek sosem jutnak el a projekt készítőihez.

Ezen támogatási formák cikkeiben feltüntetett linkeken, elérhetőségeken lehet további kérdéseket feltenni vagy segítséget kérni az adott cég képviselőitől!

Támogatási formák

Szerver támogatása (jutalmazással):

gtx-clanpay.png Public Pay Támogatás (PayPal)
sms.png SMS Támogatás

Készítők támogatása (jutalmazás nélkül):

paypal.png PayPal Támogatás - Jutalmazás nélkül