Szemétszállító

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A szemétszállítók munkaruhája.

A szemétszállító munka a szerveren megtalálható több személlyel végezhető munkák egyike. A lényeg a térképen megjelölt szemetek elhordása a városból, így megtisztítva azt.

A munka felvétele

Ezt a munkát, mint a többit is a városházán lehet felvenni. A munkában szemétszállító járművet kell vezetni, ezért szükséges hozzá a jogosítvány. A munka felvétele után, a városháza elhagyásával egyből felbukkan a telephely ikonja a térképen. A telephely a városházától 0.80 mérföldnyire van. A telephelyen található parkoló is, szóval nem okoz gondot a parkolás sem.

Szemetszallito terkep.jpg

Munkamenet

Munka elvégzése egyedül:

A telephelyen több szemétszállító autó is megtalálható, hogy többen is tudjanak egyszerre dolgozni. Miután az ember kiválasztott egyet a sok közül, kezdődhet a munka a jármű elindításával. Ahogy a jármű el lett indítva, mindenki, aki azon a szemétszállító autón/autóban volt kap egy (alapból koszos) biztonsági mellényt, nadrágot és kesztyűt. Elindítás után a térképen megjelölt 15 db szemeteszsákhoz kell kimenni és azokat az [E] betű lenyomásával felvenni majd a szeméttartályba rakni. Ha mind a 15 szemeteszsákot sikerült a szeméttartályba helyezni, automatikusan megjelöli a visszautat a játék a telephelyhez. A telephelyen található lesz egy piros marker (jelzés) ahova be kell állni a szemétszállító kocsival, így azt leadva. Ez a procedúra átlagosan 10-15 percig szokott tartani.

Munka elvégzése egy kollégával:

A munkát maximum 2 ember végezheti, nem több. Miután valaki a 2 ember közül átvette a volánt, és a másik felállt a trepnire, kezdődhet a munka a jármű elindításával. Ugyan úgy, mint az egyedüli munkánál, a térképen 15 db szemeteszsák megjelölésre kerül, és a dolgozók megkapják a munkához járuló öltözéket. A járművet vezető személy is pakolhat, ha esetleg több szemeteszsák is van egy helyen. Ha minden szemeteszsák be lett rakva a szeméttartályba, az út ki lesz jelölve a telephelyig, és a piros markerben le kell adni a járművet. A munka több személlyel átlagosan 5-10 percig szokott tartani.

Mivel egy méretes járműről van szó, ezért nagy az esélye annak, hogy a jármű fennakad. Ilyen esetekben autómentőt kell hívni.

Amennyiben a több személyes munkavégzésnél egy játékos kilép (lecsatlakozik a szerverről) vagy meghal, a munka azon nyomban befejeződik, így a szemétszállító autó és a munkához járó öltözék eltűnik.


Fizetések

Akár egyedül, akár több személlyel lett elvégezve a munka, a fizetés 180$ marad minden személynek, aki a munkát végezte. Amennyiben a szemétszállító autó megsérült, annak a javítási ára a fizetésből levonásra kerül.Beküldte: Ryan White [Forrás]