Security Supervision of Los Santos (RP)

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A Security Supervision Of Los Santos címere.

Az SSLS (vagyis Security Supervision Of Los Santos) egy olyan szervezet, ami a közterületek rendjével, tisztaságával illetve a polgárok biztonság érzetével foglalkozik. A frakcióban tevékenykedő játékosok ezeknek megvalósításával és betartásával foglalkoznak illetve egyéb más, egyedi és máshol nem taláható feladatok ellátásval.

Rangok

Tanuló

A tanuló rang azok számára lett kitalálva, akik a szerveren még nem játszották le a 24 órájukat, tehát kezdőnek számítanak. Ebben a rangban csak is kizárólag tanulni és figyelni lehetséges.

Gyakornok- felügyelő

Ebben a rangban a játékos a próbaidő (1 hónap) idejét tölti. Ebben a rangban már lehetőség adódik több dologra is, de szintúgy a legfőbb feladata az, hogy tanuljon és figyeljen.

Közterület- felügyelő I. - IV.

A közerület- felügyelő I. az első olyan rang, ahol már teljes értékű frakciótagnak számítasz. Ezekben a rangokban már minden olyan feladatot elláthatsz ami az SSLS kézikönyvében szerepel. A rangbeli különbségek abban mutatkoznak meg, hogy ki- kinek a felettese és hogy éppen mit csinálhat a kézikönyv szerint.

Fő- felügyelő

Ez a specializálódás abban mutatkozik meg, hogy az összes, rangban alatta lévő felügyelőt irányíthatja, és parancsokat oszthat ki nekik. Az ő feladata az igazgatásuk és a velük való problémák kezelése. Ezen kívül a feladata ugyanaz mint a többieknek. A közterület figyelése és tisztán tartása, büntetések kiosztása.

Hatósági- felügyelő

Ez a specializálódás abban mutatkozik meg, hogy ő kezeli a felügyelők által leadott jelentéseket és azoknak adminisztrálását végzi el. Ezen kívül a feladata ugyanaz mint a többieknek. A közterület figyelése és tisztán tartása, büntetések kiosztása.

Közlekedési- felügyelő

Ez a specializálódás abban mutatkozik meg, hogy ő foglalkozik a vontatással és a ezzel kapcsolatban felmerülő minden problémával. Ezen kívül a feladata ugyanaz mint a többieknek. A közterület figyelése és tisztán tartása, büntetések kiosztása.

Ruházat

Egyenruhás felügyelők.

A felügyelő, San Andreas állam teljes területén egységes egyenruhát visel. A ruházat függ az adott személy beosztásától is. Minden Közterület- felügyelő beosztás alatt vagy abban lévő személy, csak a fény visszaverő mellényes egyenruhát viselheti.

Jelvény

Az SSLS jelvényszámok egy nagyon egyszerű alapon generálódnak. A jelvény első száma egy sorszám, tehát amikor belépsz a frakcióba, azt a számot kapod meg ami következik. Ez a szám nem fog változni. Az első szám után következik a rangod ID-je. Ezt követően pedig a te számodra kiosztott szolgálati jármű egység száma következik. A jelvény számod csak akkor változik, amikor rangot lépsz, vagy új járművet osztunk be neked. A gyakornokok az egység szám nélkül kapják a jelvényszámot. ( Példa: 134496 → Sorozatszám → Rang ID → Beosztott jármű )

Parancsok

 • /fm - Frakció menü megnyitása
 • /duty - Szolgálatba állás
 • /r - Rádió
 • /d - Sűrgösségi rádió
 • /kerékbilincs - Kerékbilincs felszerelése/leszerelése
 • /ticket - Büntetés kiszotása
 • /bilincs - Játékos megbilincselése
 • /visz - Játékos megfogása és mozgatása
 • /berak - Játékos járműbe való behelyezése
 • /kiszed - Játékos járműbe való behelyezése
 • /backup - Erősítés hívása
 • /m - Megafon használata
 • /lefoglal - Jármű lefoglalása

Elérhetőségek


Beküldte: Everett Ralf