Lifeinvader (RP)

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A Lifeinvader logója.

A Lifeinvader egy médium frakció, feladata a cikkek írása, rádióműsorok készítése, emellett különböző rendezvények szervezése. A Lifeinvader cikkeket a szerver fórumoldalán publikálják.

Működése

A Lifeinvader a többi frakcióval ellentétben nem használ szolgálati (duty) rendszert. A Lifeinvader dolgozói óránként kapják a fizetésüket, mely az adott beosztásnak megfelelően változik. A frakció vezetését a leader és az alleader végzi.

Tagság, területek

Jelentkezés

A jelenlegi jelentkezési procedúra 2 fő részből tevődik össze. Az első részben írnod kell egy próba cikket a Lifeinvader fórumrészlegén, illetve nehány OOC információt is meg kell adnod. Mint például: Életkor, Mióta RP-zel, stb. Amennyiben az első részen sikeresen továbbjutsz egy OOC meghallgatás következik. Ha valaki ezen is szuperál akkor bekerülhet a frakcióba. A felvételhez társul egy IC rész is amikor meg kell mutatnod hogyan is tudsz RP-zni. Alá kell írnod a munkaszerződést és így IC OOC hivatalosan is a frakció tagja lehetsz.

Gyakornokság

Ha sikeresen felvételt nyertél a Lifeinvader frakcióba, akkor a pozíciód gyakornok lesz. A gyakornokok feladata eltanulni a már magasabb pozícióban lévő munkatársaktól a szakma fortélyait. A gyakornokoknak van lehetősége szakosodni 2 fő területre. Lehetnek újságírók, illetve rádiósok. A gyakornokság ideje kötetlen, így akár 1-2 hét alatt is teljes jogú munkatárssá válhat az, aki elég ügyes.

Újságírók

Az újságírók feladata, hogy cikkeket írjanak különböző témákban. Heti 2 cikket kell írni de van lehetőség többre is. Ahogy a gyakornok esetében is, az újságírónak a kész cikk vázlatát el kell küldenie egy főszerkesztőnek vagy a leadernek, alleadernek átnézésre. Ha a cikk megfelel akkor lehet publikálni. Feladatuk, hogy a városban járkáljanak keressék a híreket, kapcsolatokat építsenek ki és használják a média erejét.

Rádiósok

A rádiósok feladata a rádióadások készítése. Jó kapcsolatrendszerrel kell rendelkezniük, illetve nagyon jó kommunikációs készségek kellenek ehhez a szakmához. Rádióműsorok készítése mellett besegíthetnek az újságíróknak is.

Főszerkesztő

A főszerkesztő feladata a gyakornokok és újságírók által készített cikkek átnézése és javítása. A főszerkesztő(k) is írhat(nak) cikkeket, illetve van lehetőségük kiadni egy adott témát az újságíróknak amiről írniuk kéne. Ő(k) az újságíró részleg vezetői, de nem állnak a leader felett.

Járművek

A frakció az alább olvasható járműveket használja jelenleg.

Burrito

Lifeinvaderveh1.jpg

Burrito típusú, egyedileg matricázott közúti járművek. A furgonok alkalmasak rádióműsor indítására. Kulcsot általában 2-3 ember kap ugyan ahhoz a furgonhoz, akik csapatokban dolgoznak.


Beküldte: Wladislaw Snider