GTA Hungary RP:Rólunk

A GTA: Hungary RP wikiből

Köszöntünk a GTA: Hungary RP szerver weboldalán!

Jelenleg a GTA: Hungary RP wiki oldalán jársz. Ezen az oldalon rengeteg fontos illetve kevésbé fontos információt, útmutatót és leírást találhatsz. A Wiki tartalmakért kattints a bal oldali menüben a 'Kezdőlap' fülre.

Kellemes böngészést és jó időtöltést kívánunk!

Mi ez?

A GTA: Hungary RP Magyarország első GTA V többjátékos szerepjáték szervere. Szerepjáték, tehát úgy kell viselkedni a játékban a játékosoknak, ahogy a való életben cselekednének. A szórakozás részét az adja ennek a műfajnak, hogy itt bármilyen szerepet alakíthatunk, legyen az akár rendőr, drogbáró, kommandós, orvos vagy például autókereskedő.

Történet, röviden

A szerver 2017 őszen került bejelentésre a Facebookon, azonban a fejlesztések egészen 2017 nyaráig húzódnak vissza. Akkor öltöt fel bennünk, hogy ideje lenne megalapítani Magyarország első GTA V RP szerverét.

A játékmódot teljes egészében a szerver fejlesztője és egyben egyik tulajdonosa írta. Minden ami a szerveren látható, használható az az ő munkája. A szerver fejlesztését is folyamatosan ő végzi.

A GTA: Hungary RP ugyan 2018. január végén megnyitott Zárt Bétában, azonban csak 2018. április 8.-án nyitott meg teljesen publikusan, azonban még mindig Béta állapotban. A szerver azóta folyamatosan fut, a kezdeti nehézségek ellenére remélhetőleg még hosszú ideig.

Csatlakozás

A szerverre csatlakozni eredeti GTA V játékkal és a RageMP modifikáció segítségével lehet. A regisztrációhoz szükséges még a Discord is, ugyanis a megerősítéshez és az RP vizsga elvégzéséhez csatlakozni kell, azonban a későbbiekben nem kötelező ennek a használata.

A RageMP telepítéséről, csatlakozás menetéről és a regisztrációról még többet olvashatsz itt, a wikin.

Elérhetőségek

RageMP IP: 54.36.75.104:22005
Discord: https://discord.gg/MbA8wGa
Facebook: https://www.facebook.com/gtarp.hu/
Wiki: https://wiki.gtarp.hu/
Bugtracker: https://bugs.gtarp.hu/