GTA Hungary RP:Jogi nyilatkozat

A GTA: Hungary RP wikiből

GTA: Hungary - mint projekt

A GTA: Hungary egy közösségi játékszerver kezdeményezés, ami a Grand Theft Auto V játék RageMP nevű modifikációját használva fut. A GTA: Hungary készítői (továbbá: projekt készítői) természetes személy(ek)ként, szabadidejükben (hobbiként) készítik, futtatják a játékszervert, semmilyen bevétel nélkül. A projekt készítői nem vállalnak semmilyen felelősséget a projekttel kapcsolatba lépő vagy a projektben résztvevő személyek tevékenységeiért.

Grand Theft Auto V

A Grand Theft Auto és Grand Theft Auto: V a Take-Two Interactive Software bejegyzett védjegye. A GTA: Hungary semmilyen kapcsolatban nem áll, és nincs jóváhagyva a Take-Two Interactive Software által, valamint nem felelős a felhasználók által készített tartalmakért.

Támogatás

A szerver készítői lehetőséget adnak, hogy a projektben résztvevők segítsék a projekt fennmaradását, fenntartását pénzbeni lehetőséggel (úgynevezett Támogatói Pontokért), azonban ezek az összegek soha nem jutnak el a projekt készítőihez, azokat minden esetben más (vagy: különböző) cégek kezelik, adózzák. Ezen cégek elérhetőségei fel vannak tüntetve az adott támogatási lehetőségeknél. Tehát, a projekt teljes mértékben bevétel nélküli a projekt készítői számára.

A készítőket külön lehet támogatni, azonban ezért semmiféle ellenszolgáltatás nem jár. Ez jól láthatóan fel van tüntetve ezekben az esetekben.

Adatvédelem

Az adatvédelemről az GTA Hungary RP:Adatvédelmi irányelvek rész alatt olvashatsz.

Wiki

A jelen weboldalon található összes tartalom a GTA: Hungary csapatának a szellemi munkája, tulajdona. A weboldalon található összes tartalom a GTA: Hungary játékszerverrel kapcsolatos közvetlenül vagy közvetetten, kizárólag a játékban való eligazodásra, információszerzésre szolgálnak.

A GTA: Hungary Wikipédiáról való tartalom másolása és máshol való felhasználását kizárólag a vezetőség beleegyezése által szabad felhasználni.

Források használata

Egyes cikkeket a fórumon található Wiki tartalom beküldésből származnak. Ezen tartalmak beküldésekor a felhasználó beleegyezik, hogy átruházza a tartalom tulajdonjogát a GTA: Hungary számára azonban a tartalom megjelenítésekor fel lesz tüntetve a beküldő felhasználó neve.

Külső tartalmak felhasználása

A GTA: Hungary Wikipédián nem kerülnek felhasználásra külső, szerzői jogok által védett tartalmak, képek az oldal szerzői által, azonban a más külső felhasználók által beküldött tartalmakért az oldal üzemeltetői nem vállalnak semmilyen felelősséget. Ezekért azok a felhasználók felelnek teljes mértékben.