Fegyvercsempészet

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Egy fegyvercsempész.

A fegyvercsempészet a szerverre az v1.2.0 patchben érkezett.

Mi a fegyvercsempészet?

A fegyvercsempészet a szerveren egy illegális fegyverbeszerzésre szolgáló rendszer, amit csak bandák tudnak igénybe venni, így fellendítve az illegális fegyverkereskedelmet.

Menete

A fegyvercsempész csak bizonyos napokon jön, amit a szerver határoz meg.

Az érkezéséről egy rejtélyes hirdetést kapnak a bandák tagjai az okostelefonjukra. Ezt a felhívást minden illegális banda megkapja, még azok is akik abban a pillanatban épp nincsenek a szerveren. A hirdetésben szerepel egy telefonszám, amely felhívása esetén az információt az áru érkezéséről licit útján szerezhetjük meg. A licitben a többi banda tagjai vehetnek részt, tehát ők lesznek az ellenfeleink. Ha belemegyünk a licitbe, akkor a hívás után kapni fogunk egy számlaszámot, amelyre a minimum vagy attól nagyobb összeget kell, hogy elutaljuk. Sikeres elutalás után meg kell várnunk a licit lezárását, amiről értesítő SMS-et fogunk kapni. Ha mi nyertük a licitet, akkor megkapjuk a csempész érkezéséről a részleteket. Ezután nincs más dolgunk, mint hogy felkeressük a megadott helyet a megadott időben.

Ha jó időben vagyunk jó helyen, akkor egy NPC fog érkezni egy motorcsónakkal, akitől megvehetjük amit akarunk. Az NPC később távozik a helyszínről.

Áru

  • Az, hogy mit hoz a fegyvercsempész függ az országtól, ahonnan hozza.
  • Az árak szintén változnak, hiszen változó helyről szerzi be az áruját.
  • Szintén változhat a mennyiség, amit hoz az egyes fegyverekből, tehát korlátozott számban hoz árut.