Bank és ATM

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A szerver életében elengedhetetlen és az egyik legfontosabb szerepet töltik be a bankok, illetve ATM-ek, hiszen pénzünk nagy részét ezeken keresztül tudjuk kezelni. A térképet megnyitva (az [ESC] gombbal) több bankot is találunk a városban, amiket egy zöld színű dollárjel jelöl. Az ATM-eket viszont ilyen módon nem látjuk, azokat magunknak kell felfedezni, azonban a legtöbb forgalmas helyen és a városban szétszórva szinte bárhol megtalálhatóak.

Bank1.png Bank2.png Bank3.png

Bankszámla kezelése

A bank menüje.

A bankhoz érve és az épületbe belépve két darab sárga CP-t találunk, melyek egyikébe beleállva egy ablak fogad minket, ahol 5 opció közül választhatunk:

Egyenleg jóváírása: Pénz levétele a számláról.
Egyenleg feltöltése: Pénz feltöltése a számlára.
Átutalás: Átutalás egy másik játékos számlájára.
Átutalás frakciópénztárról: Átutalás intézése a frakció számlájáról.
Kilépés: Kilépés a számláról.

ATM kezelése

A Fleeca Bank ATM menüje.
A Maze Bank ATM menüje.

Egy ATM-hez érve a [E] lenyomásával tudjuk megkezdeni a bankkártyánk behelyezését. Ezután az ATM grafikus felülete fogad minket, azonban itt már csak csak levenni tudjuk a pénzt számlánkról, feltölteni vagy átutalni nem.

Kamat

A bankszámlán lévő összeg kamatozni fog a szerveren eltöltött minden 60. perc után. Ennek mértéke jelenleg 0,5%, azaz 10.000 dollár esetén ez +50$-t jelent óránként. Ilyenkor chatben és telefonos SMS-ben is értesítést kapunk. (A maximális kamat, amit kaphatunk: 245$)Beküldte: Adam Hawk [Forrás]