Angeles De La Ciudad

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A banda fő tevékenységi területe Los Santosban.
Terjeszkedés Los Santosban.

A szervezet létrehozása Maximiliano Collazo nevéhez fűződik. A kezdetekben még Los Santos Vagos néven váltak ismertté a városban, majd később, az arculatváltáskor jött szóba a Angeles De La Ciudad név. Eleinte csak pár ember lógott együtt, élvezték az életet, éjjel-nappal füves cigi lógott mindenkinek a szájából. Kis rablásokkal, minimális fegyvercsempészettel, autók lopásával töltötték a mindennapjaikat. Maximiliano jobb keze a kezdetekben Larion Angel Morales és nagybátyja, Enrique Chapo Morales voltak: minden emberekkel kapcsolatos dolgot Ők ketten intéztek, Maximiliano teljes hozzáférhetőséget adott nekik a fegyverraktárhoz. Ezt kihasználva az egész társaság árulást tervezett Maximiliano ellen, de két ember nem volt hajlandó belemenni a dologba, ezért köptek a főnöknek, hogy mit terveznek ellene. Ezen a ponton teljes átszerveződés vette kezdetét a szervezeten belül:

Larion ellen hajtóvadászat indult, de Enrique-vel együtt eltűntek az országból. Maximiliano már nem tudta kordában tartani egyedül az embereket, ezért úgy döntött, hogy Emilio Del Cid és Desiderio Guerrero lesznek a szervezeten belül a kis-főnökök. Minden illegális holmit a várostól messze vitt, hogy mások még véletlen se találhassanak rá.

Az illegális bevételek elfedésére elkezdtek legális irányba szerveződni, ez talán a legmeghatározóbb esemény az egész szervezet történetében. Maximiliano igyekezett a lehető legtöbb kiaknázatlan lehetőséget kihasználni, ezért Mexikói étel import,export vállalkozásba kezdett, melyből végül kifejlődött egy üzemi konyha. Idő közben rájött, hogy kezdik észrevenni a városban tevékenykedő egyéb bandák, ezért elkezdte toborozni a testőr szolgálatot, melyet legális célokra is használ, például a bárjainál biztonsági őrként szolgálnak. Bár eleinte nem bízott senkiben, aki nem mexikói volt, a munkaerőhiány rávette arra, hogy más nemzetiségeket is alkalmazzon.

A szervezet tagjai védik a főnököt.

Tevékenységi kör

A szervezet tagjai kiveszik a részüket a legális, illetve az illegális tevékenységekben, ezzel a lehető legtöbb pénzt teremtve nekik. Legális vonalon leginkább mindenki a konyhán dolgozik, vagy éppen ételt szállít ki megrendelésre, ezzel kapcsolatokat teremtve a többi vállalkozással a városban. Illegális vonalon pedig többek közt fegyver-, és drogkereskedelemmel, kisebb rablásokkal szednek össze maguknak annyi betevőt, amiből bármit finanszírozhatnak maguknak.

Munkabeosztás megbeszélése.

A szervezet felépítése

 • Novato “Újonc” a szervezet legalsó ranglétrája. Ők végzik el azokat a feladatokat amikre a felettük álló emberek utasítják őket. Nem elismert tagok a szervezeten belül és még nem is teljes jogú tagok. Nem vesznek részt a frakció üzleteiben és az úgy nevezett “akciókban”. Hiába került be, meg küzdenie kell a tagok bizalmáért, hogy Trabajando rangot elérje és kivehesse a részét a munkából..
 • Trabajando “Munkás” rang rendesen kiveszi a részét a szervezetből. Kisebb feladatokat lát el a legális vállalkozásokban illetve néha kisebb akciókban is részt vehetnek. A szervezet vezetőségét nem ismerik. Besegítenek a fölöttük álló Soldadoknak a termesztésben illetve az elkészítésben néha-néha az eladásokban.
 • Soldado “Katona” rangról a vezetőség illetve az El Capitán dönthet. Nagyon tág feladatkörük van. Kábítószer kereskedelem, fegyver és az ember kereskedelem, mindezek mellett a termesztésért is ők felelnek. A szervezet rendezvényein ők biztosítják a terepet. Minden Soldado katonai kiképzést kap a fölötte álló személytől. Részt vesznek a szervezet akcióin. A Soldadok más-más Capitán keze alá tartoznak. Beavatott emberek akik számíthatnak a szervezet védelmére.
 • Asesino “Bérgyilkos” rangot azok a személyek érhetik el akik kifejezetten jól bánnak a fegyverrel, illetve megfelelő kommandós kiképzést kaptak. Feladatuk a célszemélyt kiiktatni, illetve ha szükséges elrabolni. Célszemélyenként külön bónusz jár nekik.
 • El Capitán “A kapitány” felelős a Soldado illetve az Asesino rangon lévő emberekért. A szervezeten belül több kapitány helyezkedik el saját emberekkel, illetve más-más feladatkörrel. Az embereiket nem minden esetben ők választják viszont azok kiképzése az övék. A kapitány felelős a szervezet védelméért illetve a kereskedelmek működéséért. A szervezet biztosít számukra mindent.
 • El Secretario “A titkár” ő számára a vezetőség osztja ki a feladatokat. Általában az üzleti ügyeket intézi illetve az adó beszedését és a juttatások kiosztását.
 • El Consultor “A tanácsadó” feladata igazából a Jefe es Mano Derecha segítése minden téren. A vezetőség elismert tagja. Általában idősebb és tapasztalt személy áll ezen a rangon. Ő az aki a kapitányoknak is rendelkezésére áll tanácsaival.
 • Mano Derecha A “jobb-kéz” a “főnök” alatt álló rang. Ha nem elérhető a főnök akkor ő dönt, ő domináns személy akkor a szervezetben. Nincs joga felborítani a “főnök” által bevezetett rangrendszert illetve kiosztott feladatokat, ezeket csak egyeztetés alapján. A kapitányokkal ő közvetlen összeköttetésbe áll.
 • El Jefe “A főnök” feladata a szervezet irányítása illetve kontrollálása. Ő a szervezet feje, ő dönt a komoly üzleti kérdésekben illetve a heti/havi juttatásokról. A szervezet irányításából adódólag vétó joggal rendelkezik minden szervezettel kapcsolatos kérdésben illetve döntésben.

Terveink

 • A meglévő legális vállalkozásaink tovább fejlesztése, bővítése és a lehető legnagyobb ügyfélkör kialakítása.
 • Még több legális vállalkozás létrehozása, a minél több alkalmazott reményében, ezzel sok RP-t teremtve a szerverre.
 • A fegyverkereskedelem illetve a kábítószerpiac felügyelete és szabályozása főképp a banda területén.

Csatlakozás a szervezethez

 • A szervezetbe legkönnyebben a legális vállalkozások által lehet bekerülni. Pár legális megbízás után megbizonyosodunk arról, hogy mennyire megbízható az illető és mennyire szeretne a szervezetünk tagja lenni. Ha a vezetőség úgy ítéli meg, akkor egy lassan adagolt beavatási cikluson megy végig az érintett ember, majd a szervezet tagja lesz. Természetesen az is fontos szempont nálunk, hogy mennyire tudsz RP-zni és hogy mennyire tudsz alkalmazkodni a szabályokhoz. Nem mexikói karakterként csak egy bizonyos szintig juthatsz el a ranglétrán, ezt a bandába való csatlakozással elfogadod.
 • Előzetes egyeztetés alapján CK-val is bekerülhetsz közénk.