Újságkihordó

Innen: GTA: Hungary Wiki
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az újságkihordó munka a jogosítvány nélkül is végezhető munkák közé tartozik. A lényeg, hogy a megadott házakhoz a megadott időn belül szállítsuk ki az újságot.

A munka felvétele

A munkát a városházán tudjuk felvenni, akár jogosítvány nélkül is. Miután felvettük a munkát és elhagytuk a városháza épületét egy narancssárga táska ikon fogja jelölni a munka területét a térképen, a város északi részén nem messze a Tequilala bártól.

A munka menete

A munkaterületre érve az épület előtt, a jobb oldalon, a parkolóhelyen találhatóak a munkás biciklik (zöld színűek). A bicikli mellett állva nyissuk ki a lakatot a [K] gombbal, majd az [F] lenyomásával tudunk felszállni rá, ezzel pedig elkezdeni a munkát. Miután felszálltál a térképen sárgával a rendszer kijelöli az útvonalat a házhoz, valamint a kijelző jobb alsó sarkában egy visszaszámláló is elindul, ugyanis csak 4 percünk van eljutni a házhoz. (Tipp: érdemes a [Caps Lock] billentyűt lenyomnod tekerés közben ugyanis így gyorsabban megy a bicikli és a távolabbi házakhoz is biztosan el tudsz jutni időben) A ház előtt egy sárga markerben kell megállnunk, ezután pedig egy másik házat jelöl ki nekünk a rendszer. Sőt, minden 5. kiszállított újság után 10$ bónuszt is kapunk, melyet a térkép felett megjelenő ablak jelez, ezt csak a munka végeztével kapjuk majd meg. Ha végezni szeretnénk a műszakkal, akkor a térképen jelölt piros markerhez kell visszamenni (a kiindulópontra), ekkor megkapjuk a fizetésünket és ha volt bónuszunk, akkor azt is, illetve elveszi a biciklit is.Beküldte: Aaron Martinez [Forrás]